keskiviikko 21. tammikuuta 2015

NB Day 3: Surfing and sandboarding

Hellurei! Viimenen postaus Nelson Baystä tulee nyt :) Kuvia ei tullut otettua kovin paljoo vikana päivänä mut tässä muutama! 

Herättiin aamulla aikasin, syötiin aamupalaa, pakattiin kamat ja lähdettiin käveleen kohti One Mile -beachiä, jossa meillä olis surffitunti 9. Jouduttiin jättään avain, lakanat ja snorklauskamat (mitä lainattiin) respan eteen kun se ei ollut auki vielä. Ei oikein muistettu kauanko rannalle kestää kävellä niin lähdettiin semiajoissa, mut silti tuli kiire ja oltiin viimetipassa :'D Ei meinaan tiedetty missä surffikoulu on ja sen etsimisessä meni hetki! Tultiin paikanpäälle 5minsaa ennen tunnin alkua, hups.. Ei ollut aurinkoinen päivä, mutta just hyvä surffaamiseen! Hölkättiin vähän rannalla ja treenattiin tekniikkaa surffiopettajien kaa ja sit veteen! Ei siitä oikein tuntunut tulevan mitään kun olin ollut edellisenä päivänä merisairas ja vatsassa tuntu aallot.. Yhdessä kohtaa jouduin meneen hetkeks rannalle kun tuli sen verran huono olo. Mut kyl mä onnistuin seisoon pari kertaa ja jäi loppujen lopuks ihan hyvä fiilis. 
Väsyneet mutta onnelliset surffaajat! Tunnin jälkeen mentiin syömään lounasta viereiseen kahvilaan ja istuskeltiin hetki ennen kun lähdettiin käveleen kohti hiekkadyynejä - sandboardingia luvassa! Käveltiin taas 45min ja oltiin aika poikki kun päästiin paikalle :D Kaikenlisäks alko sataan.. No siitä huolimatta lähdettiin yhden tyypin mukana autolla kohti hiekkadyynejä - meitähän ei oo tehty sokerista ja haluttiin päästä koittaan kun oltiin jo maksettu ! Dyynien päälle kiipeeminen tuntu uskomattoman raskaalta kaiken kävelyn jälkeen ja laskettiin pari kertaa alas ennen kun alko sataan enemmän ja lähdettiin pois.. En oo ikinä ollut niin hiekkanen kun ton jälkeen :D 
Mentiin peseytyyn vessaan ja lähdettiin käveleen bussipysäkille! Katottiin et apua bussi on jo siellä ja alettiin käveleen nopeempaa :D Se olikin vaan ajoissa ja ehdittiin hyvin! Bussikuski naureskeli et ollaan ihan kun uitettuja koiria heh. Sit alkokin kotimatka takas! Eka mentiin bussilla Hamiltoniin ja tultiin siellä junalla takas Sydneyyn. Oli kyl ihan huippumatka, niin kiitollinen miten kaikki suju ja järjesty!

: Pilvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti