tiistai 20. tammikuuta 2015

NB Day 1: Dolphin cruise and Tomaree Head Lookout

Lauantaina mentiin siis Dolphin Cruiselle ja olin niin innoissani! Sää oli mitä parhain ja saatiin just paras laiva: vesiliukumäki ja spa! Törmättiin tosiaan sattumalta Niinaan ja sen kahteen kaveriin, jotka kaikki tuli samalle risteilylle! Vaikka meillä olikin paljon aikaa, saatiin jotenkin tuhlattua se ja kiireellä etittiin oikeeta laivaa :'D Antaa kuvien puhua puolestaan, toivottavasti välittyy hyvä fiilis!

Laivan reunassa oli tollanen verkko mikä laskettiin yhdessä vaiheessa alas ja päästiin siihen makaan lähemmäks delffiinejä! Olin niin onnekas kun yhdessä kohdassa mun ihan läheltä ui delffiini ja näin sen kasvot hihii. 
Risteily oli ihan huippu ja meillä oli niin hauskaa! Parin tunnin aikana ehtikin tuleen jo nälkä ja suunnattiin Dolpin Watch Cafe- nimiseen paikkaan ostaan jotain syötävää :) Sijainti oli upee!
Ehdotin et käytäis vielä uimassa ihanalla rannalla sataman vieressä ja oli ihanaa virkistäytyä ennen kun lähdettiin käveleen kohti Tomaree National Parkia! Vesi oli tosi lämmintä ja oli niin rentouttavaa uiskennella :) 
Lähdettiin käveleen rannalta ja meillä kesti noin puol tuntia päästä Tomareelle! Käytiin kaupassa ja sit suunnattiin kohta Tomaree Headia, jota meille oltiin suositeltu :)
Olin ihan poikki kun vihdoinkin päästiin huipulle, mut oli todellakin sen arvoista: maisemat oli ihan mielettömät!! 
Eka päivä Nelson Bayssä oli tosi onnistunut ja odotin jo innolla seuraavaa päivää ja toista risteilyä - siitä lisää myöhemmin :) Huomenna taas paluu arkeen ja työpäivä!

: Pilvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti