torstai 15. tammikuuta 2015

Dee Why

Tänään suunnattiin Niinan, Ellan ja Emman kaa tosiaan Dee Why Beachille! Ranta oli tosi kaunis ja aika rauhallinen (verrattuna Bondiin) :)


Tultiin rannalle Niinan kaa ennen Ellaa ja Emmaa kun ne tuli keskustasta ja me Chatswoodista :) Rentouduttiin rannalla ja Niina tais nukahtaakin hetkeks haha :D Kun tytöt tuli jutskailtiin jonkin aikaa ja sit lähdettiin uimaan! Vesi oli yllättävän lämmintä (valitan yleensä aina et on liian kylmää) ja oli ihanaa uida aalloissa! Merikasvit tosin tarttu jalkoihin mikä ei ollut kovin hauskaa :D Emma otti vedenkestävän kameransa mukaan mereen ja otettiin kuvia :P 


Käytiin Niinan kaa ostamassa jotain syömistä ennen kun se lähti sen kaverin luo! Ostin mixed berry -smoothien (oli niiin hyvää!) ja Niina taas osti croissantin ja kahvin :) En tiä nähdäänkö enää joten hyvästeltiin varmuuden vuoks - nähdään sit viimestään Suomessa jos ei täällä enää, tulee ikävä! 


Oli kyl aivan ihana rantapäivä! Kun oltiin saatu tarpeeksemme auringosta lähdettiin bussilla cityyn ja mentiin hostellille hengaan illaks :) Pyydettiin Bradia ja Marcusta tekeen meille ruokaa  ja toivottiin keitettyjä perunoita, kanankoipia ja dippiä - lopputuloksena Nandosin kanaa ja riisiä huoh... #nevertrustbrits :DD Huomenna suuntana Nelsons Bay Annan kaa, can't wait!! 

: Pilvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti