sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Life is like a camera...

... Focus on what's important,
Capture the good times,
Develop from the negatives,
And if things don't work out,
Take another shot *

Heippa! Aattelin taas tehdä instagram-kollaaseja ja kertoa lyhyesti mitä tässä on ehtinyt tapahtuun. En haluis tehdä näitä koko ajan mut tuntuu helpoimmalta muistaa mitä on tehnyt kun selaa ig:tä läpi!

1. Varattiin perjantaina vihdoinkin East Coast -reissu (voitte lukee siitä enemmän mun yhdessä postauksessa) ja oon niiiiin innoissani!!! Lähden matkaan siis Ellan ja meidän kahden brittikamun Marcuksen ja Bradin kaa :) Ihan mahtavaa että Brad aikoo kuvata videoita meidän reissun aikana ja laittaa ne yhteen - toivottavasti pystyn laittaan sen videon tänne sit joskus niin pääsette näkeen kaikki upeet paikat videon muodossa! 2. Mentiin eilen käymään Palm Beachillä Niinan, Emman ja Lisan (saksalainen aupairi) kanssa - sää ei ollut paras mahdollinen mutta oli hieno päästä tonne rannalle vihdoinkin! 3. Käveltiin tyttöjen kaa sellanen kävelyreitti majakan luo ja oli ihan mielettömät näkymät! Toinen ranta on surffiranta ja toinen taas uimaranta :) Olin ihan poikki sen kävelyn jälkeen kun laukkukin paino niin paljon :D 4. Käytiin syömässä Boat Housessa (sama löytyy Balmoral Beachiltä) ja oli kyllä tosi kallista (fish and chips makso 26$ :O) mutta tosi hyvää!


1. Käytiin kerran Jervis Bayssä :'D throwback mun ja Ellan huippulomaan XD 2. Cruising around Sydney Harbour. Mentiin hosttytön kaa eläintarhaan viime viikon torstaina ja eka päästiin pienelle risteilylle/venereissulle Harbourin ympäri! Luna Park kuvassa :) 3. A piece of Africa in Australia. Pääsin tosiaan vihdoinkin Taronga Zoohon minne oon halunnut jo tosi kauan! Niin kiitollinen mun ihanille hosteille jotka makso mutkin sinne :) Eläintarha oli tosi kaunis ja näkymät Oopperatalolle ja Harbour Bridgelle oli upeet! 4. Perfect day to go to the zoo. Oli aivan ihanan aurinkoinen päivä (liiankin kuuma) ja siellä oli uskomattoman kaunista! 

1. Käytiin hosttytön kaa leffassa viime viikon tiistaina ja ostin sen jälkeen itelleni terveellisen smoothien juna-aseman läheltä :) Siinä oli kyllä joku outo sivumaku mistä en niin paljoo tykännyt :D 2. One of the best nights of my life! #NYESydney 3. Emman kameralla otettu upee kuva uuden vuoden illasta! 4. Ostin Lorna Janelta kalenterin ja tykkään tästä niin paljon! 

1. Haluan tänä vuonna nauttia enemmän elämästä ja stressata vähemmän! Saa nähdä onnistuuko mut yritän ainakin :D 2. Käytiin Lotan, sen kaverin Serriinan, Niinan ja niitten kavereitten kaa Dover Heightsillä! Piti mennä piknikille mut ei kyl ostettukaan eväitä vaan mentiin vaan istuskeleen ja nauttiin auringosta :) 3. Mun ihanat hostit oli ostanut mulle aussimekon ja sandaalit - odotti mua yks ilta kun tulin kotiin :') 4. Käveltiin vihdoinkin Harbour Bridgen yli kun Ellan äiti ja veli oli täällä! Upeet näkymät Oopperatalolle :) 

1. Ostin tällasen kalenterin Typosta jokin aika sitten ja oon aika innoissani 2015-vuodesta! Tuleen tapahtuun kaikkee kivaa: matkustelemista, kotiinpaluuta, muuttamista Jyväskylään jne :) 2. Mulla on nyt jo ikävä joulunaikaa - rakastan joulua niin paljon ja se meni ohi kyllä ihan liian nopeesti, ei edes tajunnut että se oli! 3. Käveltiin Ellan, sen äidin ja pikkuveljen kaa Bondilta Brontelle ja nappasin tällasen kuvan! Rakastan Bondia :) 4. Mielettömän upeet ilotulitukset Sydneyssä uutena vuotena! 

1. Kerroinkin New Years -postauksessa mitä mulle ja Ellan white boat partylle kävi! 2. En saanut kollaasin videota, joten korvasin sen tällä XD 3. Tää vuosi on opettanut mulle paljon ja toivon että 2015 tulee oleen vielä parempi! 4. Yksi ehdottomasti upeimmista hetkistä mun elämässä! 

 1. Sydney on kyllä niin kaunis kaupunki! 2. Ihan mieletön joulubrunssi hostellilla! Voi että miten henkilökunta oli nähnyt vaivaa. 3. "We may act like immature idiots but at least we're having fun" Näitten tyyppien kaa ei oo kyl ikinä tylsää! 4. Chillaillaan Tanjan kaa! Paras mahdollinen asu kun ulkona on 30 astetta :DD 


 1. Special Christmas with special friends :) 2. Upee kakku joulubrunssilla hostellilla! 3. En voi uskoo että siitä on kolme vuotta kun vietin joulun Etelä-Afrikassa mun hostperheen kaa :o Aika menee niin nopeesti! 4. Kiitos ihanalle Ellalle joululahjoista <3 


 1. Miten söpö idea ostaa onesiet jouluks! Kiitos Marcukselle ja Bradille meidän joulun pelastamisesta <3 #youcanactuallytrustbrits :D 2. Hyvää joulua kaikille! Oon niin ilonen että Suomeen tuli valkonen joulu, olisimpa päässyt sinne! 3. Niin hyvää jätskiä! 4. Innostuin piirteleen Jervis Bayssä ja piirsin tän!

1. Hyvät ilmat meillä Jervis Bayssä :'D 2. No words needed. :D Hostellielämää tyttöjen kaa! 3. "Everything is awesome, everything is cool when you're part of the team" Gotta love these Brits and our song! After begging and ticking we finally had to say "OK let's go" and we walked from Bondi to Coogee which took about 4 hours :D still glad we did it! View was great and company even better. 4. Mun tulee niin ikävä Sydneyä! 

 1. Huippupäivä kavereitten kaa! 2. Tytöt menossa 4 päivän lomalle xd meillähän on vaan tarpeelliset jutut mukana..... Loma starttas vihdoin - tosin jokaselle päivälle on luvattu myrskyä ja sadetta, Ellan kamera hajos, busseja ei mee sillon kun pitäis päästä takas, naapurissa asustelee suomalaisia jotka tajuaa mistä puhutaan ja niin... koska ollaan me, lomasta tulee varmaan erityisen onnistunut :D #holiday 3. “Don't be sad because you're saying goodbye, you should be happy because you have memories with them that you'll cherish forever.” ❤️ Love you #hostellife ✌️ 4. Tänä vuonna ilotulitukset taitaa olla vähän paremmat kun yleensä :D 


 1. No, not all the finns are blonde👸 but for some reason most of them decided to come to Sydney #finnishgirls #friends ❤️ 2. Kolme yötä jouluun on, laskin aivan itse..  #christmasis coming 3. lempparitytsyjä: blondit ja meitin brunette! love you girls <3 #bestfriends #fridaynight 4. perfect day to have a picnic #sydney


 1. "Good morning and good night / I'll wake up at twilight / It's gonna be alright / We don't even have to try / It's always a good time" #friends #hostellife❤️ 2. Suurin joulukonsertti Australiassa! Ihan mieletön <3 3. Ihanat ystävät! 4. Just love this place! 


1. Shake it up, shake up the happiness / Wake it up, wake up the happiness / Come on all, it's Christmas time 2. Kiitos ihanalle Tuulille joulukortista ja pipareista! Ei pitänyt vielä itkee mutta eihän siltä pystynyt välttyyn :* 3. Martin Placen kidnappaus tragedian jälkeen ihmiset toi mielettömästi kukkia kuolleitten muistoks :'( #prayforsydney #prayforpeace 4. Miten uskomattoman ihana joululahja mun hosteilta!! 

 1. #letmetakeaselfie 2. Mentiin ihanalle illalliselle hostperheen ja Ellan kaa! Oli kunnon fancy ravintola ja kallista, vaikka annos oli noin pieni :D 3. #doubleselfie 4. Tänään tuli tasan 6kk täyteen Down Underissa! Miten aika voi mennä näin nopeesti en oo sentään ihan aussiks muuttunut koska "sandman" ei vaan tunnu oikeelta snowman sen olla pitää❄️ #6months in#Australia #timeflies ☀️


 1. Onnea on laulaa suomalaisia joululauluja Australiassa! #kauneimmatjoululaulut #sydney 2. Terveyselämää xD frozen yoghurtia omnomnom 3. Toka vika viikonloppu kaveriporukalla Ausseissa :( Ostettiin ystävyyskorut! 4. Yritin saada joulufiilistä piirtämällä! 


1. normipäivä✌️Tuuli on erilainen nuori ja kapinoi poronkorvia vastaan, Ella ei osaa olla liikkumatta & meitsi ja Tanja ollaan muuten vaan vajaita - mulla on ihania ystäviä #loveyou 2. 2vk jäljellä Jervis Bayhin ja joulunviettoon Ellan kaa ~ valkonen hiekka saa korvata lumen❄️ tänä vuonna #jervisbay #cantwait 3. Itsenäisyyspäivän viettoa tyttöjen kaa! 4. Hyvää itsenäisyyspäivää! 

Huhhuh kun tässä kesti kauan :D Ihan liikaa kuvia, mun ig-kuvien lisäily on ihan naurettavaa.. Nyt yritän kyllä tehdä yksityiskohtasempia postauksia ees muutaman, ettei olis aina tätä samaa! Pitää alkaa nukkuun pian, edessä taas uus viikko! 

: Pilvi

2 kommenttia: