keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Exciting times ahead

En tiedä mistä ihmeestä tää postailuinnostus tuli nyt :D Mut siis aattelin tulla vähän kertoon kaikesta kivasta mitä tulee tapahtuun tässä lähiaikoina! 

Huomenna mennään Niinan, Ellan ja Emman kaa Dee Why -rannalle missä en oo vielä käynyt :) Mulla on siis melkein koko päivä vapaa, kun hostlapset on muualla! Ihanaa päästä rannalle tyttöjen kaa :) 


Perjantaina mulla alkaa pitkä viikonloppu ja lähden yhden suomitytön Annan kaa Nelsons Bayhin pariks päiväks lomalle :) Tuntu niin rukousvastaukselta miten tää järjesty! Halusin mennä just tänä viikonloppuna tonne kun sain vapaata ens viikon alkuun ja Emma oli siellä ihan vähän aika sitten ja se vaikuttaa niin upeelta paikalta :) No kukaan mun kavereista ei oikein olis päässyt niin mietin et laitan aupair-ryhmään facebookissa viestiä jos joku haluis lähtee mun kaa. Just kun olin kirjottamassa sinne Anna lähetti yhtäkkiä viestiä ja kyseli mitä kuuluu ja ihmetteli et meillä on yhteisiä kavereita facessa! Tavattiin kauneimmissa joululauluissa täällä Sydneyssä ja se opiskelee Hillsongin Raamattukoulussa :) Kysyin sit haluisko se tulla messiin ja nyt ollaan lähdössä yhdessä sinne jipii!

'
Meidän hostelli on Port Stephenissä, sademetsässä ja siellä voi kuulemma bongata (jos on onnekas) koaloita takapihalla oioii :D Port Stephenissä on vaikka mitä tekemistä: voi mennä dolphin cruiselle katseleen delffiinejä, mennä hiekkadyyneille, surffaan, snorklaan jne! Haluun niin paljon tekeen noi kaikki :)) Säät näyttää tällä hetkellä just viikonlopuks hyvältä, toivottavasti ennusteihin voi luottaa!


26.1 onkin Australia day! Huippua et ollaan Sydneyssä vielä sillon koska luvassa taas huikeet ilotulitukset! Oopperatalossa on sillon ilmasia konsertteja (toivottavasti päästään sinne) ja kaikkee muutakin ohjelmaa järjestetty :) 


Viimesenä viikonloppuna täällä haluisin niin paljon mennä Jervis Bayhin uudestaan, koska mun ja Ellan reissu sinne oli kunnon fail kun ilmat oli niin surkeet! Olis ihanaa ajaa sinne pariks päiväks ja rentoutua :) 


2.2. meitsi täyttää 21v mitä vitsiä! Tunnen itteni niin vanhaks :D Ei oo vielä suurempia suunnitelmia mut olis kiva pitää täällä allaspartyt tai mennä fancylle illalliselle! 



5.2 Alkaakin jo meidän East Coast ja sit päästään matkusteleen kunnolla yli kuukausi! Ootan tätä niin paljon tulee varmasti huippua oi että :) 


Mun unelmana on nyt et East Coastin jälkeen pääsisin vielä viikoks Fijille! 8) Olis niiin täydellistä. 



Fijin jälkeen palaisin vielä noin viideks päiväks Sydneyyn ja 20.3 lennän sit takas Suomeen! Voi että miten upeita asiota tässä on koettavana ja ihanaa kyl päästä pian kotiinkin :)

: Pilvi

8 kommenttia:

  1. Voi kun kuulostaa upealta! Oon pikkasen kade ;D Nauti!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo oon kyl niin innoissani tästä kaikesta! :) Nautin!! :)

      Poista
  2. No joo kelpais mullekin :D! Enjoy babe ;)

    VastaaPoista
  3. Oi kuullostaa nii upeelta! ❤
    Kunpi on sun mielestä ollu mukavampi kokemus tää au pair reissu, vai sitte vaihtari vuosi? :) Vaikuttaa ainaki, että au pairina saa olla aika itsenäinen ja justa voi matkustella itte paljon ja tollai :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyl ihania asioita odotettavana ja paljon nähtävää! :) vähän vaikee sanoo! Niin erilaisia kokemuksia: vaihtarina ei ollut yhtään niin paljon vastuuta, sai hengailla kavereitten kaa, tutustua kunnolla paikallisiin koulussa jne kun taas täällä on sitä työstressiä, vastuuta perheestä ja on tullut enemmän tutustuttua suomalaisiin ja muunmaalaisiin aupaireihin, ei niinkään ausseihin :/ mutta nyt pääsen kunnolla matkusteleen aupairhommien päättymisen jälkeen mihin taas vaihtarina ei ollut mahdollisuutta koulun takia! Puolensa siis molemmilla :)

      Poista
    2. Okei ja jaksamisia! xxx

      Poista