keskiviikko 21. tammikuuta 2015

NB Day 2: Broughton Island cruise and kangaroos

Sunnuntaina vuorossa oli toinen risteily Broughton Islandille! Sää ei vaikuttanut parhaalta mahdolliselta, mut elettiin siinä toivossa että se vielä muuttuu :) Ja niin kävikin! Risteilyn kesto oli noin 7h ja siihen kuului morning tea, buffet lunch ja afternoon tea. Moonshadow -yhtiöllä on erilaisia risteilyjä, kaikki kuulosti niin hyviltä!

 Tässä huomaa miten sää muuttu ja aurinko alko paistaan, ihanaa!!
Meitä varotettiin ennen kun astuttiin laivaan, että matkapahoinvointi saattaa olla hyvinkin mahdollinen koska mennään "open waterilla" aika kauan.. Aattelin et kyl mä selviän mut jossain kohtaa tuli niin huono olo et oli pakko ostaa pahoinvointilääkkeitä. Ne onneks tehos aika nopeesti ja oli parempi olo!
 Buffet oli upee ja tarjolla oli hyviä salaatteja, namnam :) Kyllä meidän kelpas!
Lounasta syödessä oltiinkin jo saaren lähellä ja ootettiin innolla et päästään snorklaan :) Suurin osa ihmisistä lähti jo saarelle pienemmällä veneellä mut me haluttiin eka kokeilla snorklausta veneestä käsin! Se oli kyl aika onnetonta, kun en oikein osannut hengittää oikein ja sain koko ajan merivettä suuhun :D 
Lopulta päätettiin luovuttaa ja lähtee tutkiin saarta :D Mentiin käveleen sellasta reittiä pitkin!
Päätettiin vielä kävellä toista reittiä pitkin jollekin rannalle vaikka aikaa ei ollut enää kauheesti! Onneks käveltiin, koska sieltä paljastu jotain niin kaunista.. 
Ihan uskomattoman kaunis ranta ja niin vaaleeta hiekkaa!
Testattiin kameraa veden alla ja tuli tosi kauniita otoksia :D 

 Snorklailun ja uiskentelun jälkeen palattiin takas laivaan ja lähdettiin takaspäin!
Istuskelin laivan etuosassa ja yhtäkkiä kaiuttimista kuuluu "Pilvi voisitko tulla tänne! Minä ohjaan laivaa" Annahan se siellä ja olin ihan hämmentynyt :D Lähdin nopeesti ylös ja sain itekin kokeilla laivan ohjaamista ! 
Ei onneks ajaudutte karille (okei olin ruorissa ihan hetken vaan xD) ja päästiin turvallisesti takas satamaan :) Kyllä vähän pelotti kun jossain vaiheessa kukaan ei ohjannut laivaa kun niin moni halus kokeilla vuorotellen.. 
Meille oltiin kerrottu et läheisellä golfklubilla voi bongata kenguruita, ne kuulemma tykkää hengailla siellä :'D Haluttiin uteliaina tottakai lähtee kattoon paikkaa!
Löydettiin golfkenttä ja mentiin kahvilaan istuskeleen ja odotteleen jos ne ilmestyis paikalle :D
Yhtäkkiä aloin kattoon tarkemmin ja näin kaukana jotain mitkä näytti kenguruilta - ja niitä ne olikin! Ei kovin läheltä nähty mut siellä niitä pomppi vaikka kuinka monta metsästä golfkentälle :D 
Haluttiin vielä ehtiä näkeen auringonlasku ja lähdettiin bussilla takas hostellille päin! Mietittiin onko järkevää mennä kun aurinko ehtii jo ehkä laskeen ja busseja ei enää mee takas.. Päätettiin silti mennä ja ei ollut ehkä paras idea :D Aurinko oli jo melkein ehtinyt laskeen kun päästiin paikan päälle.. 
Jouduttiin käveleen joku puoltoista tuntia takas hostellille ja se tuntu ikuisuuuudelta! Jalat oli niin poikki ja mietittiin miten tyhmiä oltiin :D Lopulta selvittiin huoneeseen ja oli ihanaa päästä nukkumaan :D Siinä menikin jo toinen päivä!

: Pilvi

2 kommenttia: