keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Neon Run

Moikkaaa! Osallistuttiin Ellan kaa lauantaina Neon Run -juoksuun ja oli kyl ihan huippua - niin upee kokemus :) Pari kuukautta sitten oli Colour Run, johon oltais kans haluttu mut ei sit mentykään! Täytyy kattoo jos myöhemmin tulis mahdollisuus osallistua siihenkin Brisbanessa :) 




Treffasin Ellaa ja Tanjaa lauantaina ja mentiin yhdessä syömään - varsin järkevää syödä tällanen annos pari tuntia ennen juoksua :D Meidän oli tarkotus hakee meidän neonrun-setti jo 3 jälkeen mut päätettiin hakee se vasta ennen kun portit avautuu 6! Eipä ollut hyvä idea, koska ei löydettykään sitä paikkaa kovin helposti vaan oltiin Botanical Gardensin väärällä puolella :D Harhailtiin puistossa (#nolotblondit) jonkin aikaa mut onneks löydettiin perille ajoissa! Ollaan kyl niin noloja, ei ikinä suunnitella mitään kunnolla ja ollaan myöhässä xD Käytiin hakemassa meidän kamat ja nähtiin Katria ja joitain suomityttöjä joita ei oltu nähty ennen (meitä on täällä jo joku 20 hahaha - koko ajan tulee lisää). Haluttiin saada vähän sotamaalauksia ja mentiin etsiin jotain joka vois tehdä! Luultiin että siinä oli naamanmaalauspiste mut se olikin joku porukka jolla oli omia värejä :D Me jäätiin "jonottaan" typerän näkösinä ja yks nainen kysy mitä me ootellaan :DD Ne oli kuitenkin ihania ja kaks tyttöö maalas meidän naamat jee!
let's do this!! 
Ella blondina tyttönä meni maalaan tussilla huulensa ja kyntensä xD luuli että ne oli tarkotettu naamaa varten haha 
my giiirl <3
suomitytöt 8)
kohta mennään!!
Oltiin ihan fiiliksissä ennen lähtöö!
Ei huonommat lenkkimaisemat xD Sydney on kyllä niin kaunis kaupunki! Oli ihan mieletöntä juosta muitten kaa musiikin soidessa kattellassa näitä maisemia! Oltiin osallistuttu jogging-ryhmään mut aiemmin oltiin ihan et ei jaksa edes hölkätä, vois vaan kävellä :'D Mut tuli yhtäkkiä kunnon motivaatio ja juostiin/hölkättiin melkein koko matka! Okei kyllä me pysähdyttiin eri neon run -pisteille mut jaksettiin yllättävän hyvin! Oon niiin ylpee meistä 8)
Hikisenä juoksun jälkeen xD

Neon Runissa oli kyllä tunnelma katossa (varsinkin ihan lopussa) - niin hyvät dj:t ja huippumusiikkia! Oli superhauskaa tanssia ja hengailla kavereitten kaa :)

: Pilvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti