sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Be happy for this moment

Nyt on vuorossa erittäin sekava postaus, paljon julkasemattomia kuvia about viimesen kuukauden ajalta! Aika Sydneyssä alkaa hupeneen ja haluun nauttia viimesistä kuukausista täällä!

Tänään tehtiin tyttöjen (Ellan, Emman, Tanjan ja Tuulin) kaa reissu Ikeaan! Olisin halunnut rannalle, koska oli niin ihanan lämmin päivä mut muut ei jostain kumman syystä innostunut :'D Mun hostäitikin sano et "are they nuts?" kun kerroin ettei muut haluu mennä ulos tällasella ilmalla haha. Jokatapauksessa oli ihan huippureissu (kiitos hyvän seuran)!

uskomattoman kaunis Rhodes!
Ikea here we are!
aaaah joulu <3 tulee oleen niin erilaista tänä vuonna!
Ikean lihapullat ja korvapuusti <3 niiiin hyvää omnomnom #happygirl
polaroid kuvia huippu tyttöjen kaa <3
mun sängyllä odotti tällanen kun palasin kotiin!! aww ihanat hostit oli ilmeisesti ostanut tän mulle :'( <3 ihan täydellinen lippis ja tarpeellinen kesää varten!

Tajusin vasta vähän aika sitten että mullahan on oma parveke ja ihan mielettömät näkymät puutarhaan :)) Oon kyl niin onnekas kun saan asua täällä!! Istuskelin auringossa ennen babysittauksen alkamista!
siivosin keittiön babysittauksen aikana ennen kun hostvanhemmat tuli kotiin! äiti saa olla musta ylpee kun tuun kotiin, laiskimuksesta on muuttunut kodin hengetär :'D
love it here!
Menin perjantai-iltana taas Samaran kaa käymään Hillsongissa ja tällä kertaa ehdittiin ajoissa jee! Oli kyl hieno kokemus - tykkäsin tosi paljon :)


Sunnuntaina mentiin Ellan kaa Magnum popup-storeen (oon halunnut sinne jo aika kauan) ja vihdoinkin päästiin! Oli kyl niiin hyvää <3 mut järjettömän vaikee syödä :D


Vein mun hosttytön school holidaysin aikana yhtenä päivänä keskustaan: käytiin mm Starbucksissa (se on nyt ihan rakastunut strawberries&creamiin hups) ja vein sen leikkipuistoon Darling Harbourissa!

Balmoral Beach <3

Meidän oli tarkotus mennä Ellan kaa laulaan karaokee yks perjantai-ilta, mutta koska ollaan me ja meidän suunnitelmat yleensä aina feilaa ei löydettykään hyvää paikkaa joten mentiin dinnerille ja hengailtiin keskustassa!

Mentiin Shelbyn kaa Dover Heightsiin yhtenä perjantaina ottaan kuvia kuuluisaan keinuun! Pakolliset swing-kuvat :'D 

hellureiiii 8)

Ennen Gold Coastille lähtöö babysittasin koko lauantain ja vietiin Ellan kaa hosttyttö Wynyardin Starbucksiin! Hengailtiin keskustassa; oli niin kaunis päivä :) 
aupairlife :)

Yhtenä lauantaina mentiin taas Pancakes on the Rocksille aupairien kaa ja kierreltiin lauantain markettia ympäri!
äitin lähettämät herkut <3

Treffattiin Ellan kaa keskustassa yks perjanta (tästäkin jo niin kauan) ja otettiin vähän kuvia :) Sen jälkeen mentiin Starbucksiin (ylläripylläri) hengaileen :D
love youuu <3

Viimeiset kuvat onkin sit Katrin synttäreiltä! Voi että kun aika menee nopeesti :o
päästiin limusiinin kyytiin wuhuu
Viikonloppu taas ohi ja huomenna alkaa uus viikko! Mulla on aika kipee olo, toivottavasti ei oo kuumetta :s En haluu nyt tulla kipeeks kun on kaikkee kivaa tiedossa! 

: Pilvi

2 kommenttia:

  1. Oi ihania kuvia! Varsinki noi kaikki ruokakuvat! Tuli nii nälkäää... :D
    Aino

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiiitos paljon! Haha joo ruokakuvia kyl riittää xD

      Poista