torstai 16. lokakuuta 2014

Beach. tan and sunshine

Tuntuu ihan käsittämättömältä, että lokakuu on melkein ohi - se tarkottaa että kesään on enää vähän reilu kuukausi oijoiii! Asia, jota rakastan Ausseissa ehkä eniten on mielettömät rannat ja auringonpaiste. Ollaan rakastuttu Bondiin ja käyty siellä nyt melkein joka viikonloppu :) Manlyllä ollaan käyty kaks kertaa ja sekin on ihana paikka! On vielä niin paljon rantoja näkemättä enkä malta oottaa et päästään tsekkaan Queenslandin rannat Ellan kaa 8) 

Viime sunnuntaina suunnattiin Bondille Ellan kaa ja oli taas niin lämmin päivä! Löydettiin hyvä spotti rannan läheltä ja alettiin ottaan aurinkoo. Oltiin sovittu et nähtäis yhtä suomityttöö, Annia (taas yks suomalainen!) siellä ja se lähettikin jossain kohtaa viestiä et mentäis sen luo. EI oltais millään jaksettu nousta (laiskoja kun ollaan xD) mut lopulta raahauduttiin vähän matkan päähän. Löydettiin Anni ja sen kaks kyproslaista kaveria ja liityttiin seuraan. Juteltiin perus aupairjutuista ja myöhemmin Tanja ja Outi (suomityttö joka asuu Canberrassa) ilmesty paikalle! Rentouduttiin, juteltiin, oteltiin aurinkoo ja nautittiin ihanasta auringonpaisteesta!


muahaha haudattiin ella hiekkaan


Viime viikon maanantaina oli public holiday Ausseissa, joten meillä ei ollut töitä jee! Päätettiin lähtee ferryllä Manlylle, kun oli niin kaunis päivä :) Käytiin Manlyllä viimeks monta kuukautta sitten joten oli ihana päästä sinne!
my favourite girl <3
niin uskomattoman kaunista <3
Tultiin rannalle aika myöhään (koska ei jaksettu herätä tarpeeks aikasin lol), joten oli jo aika viileetä. Ehdittiin kuitenkin makaan hetki auringossa ja sit käveltiin rantaa pitkin. Manlyllä oli jotkut blues-festarit, joten oli aika paljon ihmisiä!
auringonlasku!

Treffasin Shelbyä Bondilla yhtenä sunnuntaina ja oli niin kuuma päivä! Ranta oli ihan täynnä - voin vaan kuvitella mikä tungos tuolla on kesälomalla xD

Mentiin tyttöjen kaa Bondille, Festival of the Windsille muutama viikko sitten ja oli ihan huippupäivä! Ranta oli täynnä leijoja ja ihmisiä ja oli vaan ihanaa hengata rannalla koko päivä :) 

Ootan kyllä niin innolla kesää et pääsee rannalle joka päivä!! 

: Pilvi

1 kommentti: