perjantai 29. toukokuuta 2015

Australia Zoo & Agnes Water (Town 1770)

Palattiin Fraser Islandilta Noosaan ja sieltä mentiin bussilla päiväks Australia Zoohon :) Meille iski paniikki kun Brad tajus että se unohti ottaa pääsyliput mukaan.. Onneks UltimaOz (matkanjärjestäjä) autto ja lähetti ne sähköpostina ja päästiin sisälle, huh mikä helpotus. Eläintarha oli kyllä tosi kaunis ja siellä oli niin paljon nähtävää: se kuulemma valittiin vuonna 2003-2004 Australian parhaaksi matkailukohteeksi! Päästiin katsomaan siellä Crocodile Show, mikä oli aika siistiä!! 


Seuraavana päivänä lähdettiin bussilla Agnes Wateriin, mikä kesti noin 10h! Saatiin kuulla matkalla että meidän Castaway peruttiin myrskyn takia :( Meidän oli siis tarkotus lentää Agnes Waterista autiolle saarelle, jossa oltais saatu tehdä kaikkee siistiä. Oltiin maassa kun kuultiin ettei päästäkään sinne. Lopulta päästiin hostellille, mikä oli tosi kiva :) Jouduttiin kuitenkin oleen siellä noin viikon (oli tarkotus olla vaan pari päivää), koska hirmumyrsky oli lähestymässä Itärannikkoa pitkin ja bussilla ajaminen ei onnistunut. Kirjotin tällasen päivityksen facebookiin tollon:  

Just letting everyone know that we're stuck in Town 1770 and the tropical cyclone is about to hit us soon.. (power level 5/5 which is the worst it can get) Happy days 
Hymiö smile Power might go off soon so I can't contact anyone. I'm sure we'll be fine but this will be rather a scary experience as we're basically living in a shed.. Mom and dad don't worry, I promise to come home. Love you all x

Elettiin hostellilla jännittäviä aikoja, kun ei tiedetty yhtään mitä tulee tapahtuun! Istuttiin sisällä ja ootettiin et myrsky alkais. Mut onneks se ei koskaan iskenytkään sinne missä oltiin. En muista koskaan olleeni niin tylsistynyt, koska ei voitu tehdä oikein mitään kun ei saanut poistua hostellilta.. Onneks lopulta vaaran kerrottiin olevan ohi ja aurinkokin alko päästään - päästiin uimaan altaaseen, lenkkeileen ja surffaan :) 



: Pilvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti