maanantai 11. toukokuuta 2015

Äitienpäivä ja ristiäiset

Heippa! Eilinen päivä oli aivan ihana :) Juhlistettiin rakasta äitiä ja myöhemmin mentiin mun parhaan kaverin pojan ristiäisiin :) Herättiin aamulla mun siskon kaa kaheksan aikoihin ja mentiin valmisteleen aamupalaa äitille. Aloin tekeen smoothieta, Milja viimeisteli kakkua ja kävin herättämässä mun pikkusiskot tekeen vohveleita :P Tehtiin myös hedelmäsalaattia ja siivottiin! Vähän ennen 10 mentiin laulaan äitille ja annettiin lahjat! Löysin ihanan kehyksen Tokmannilta, johon sai just 6 kuvaa (saman verran kun meitä lapsia) ja etittiin lapsuuskuvia! Äiti tykkäs niiin paljon ja alko itkeenkin kun näki kortinkin :') Syötiin yhdessä aamupalaa ja lähdettiin Miljan ja äitin kaa lenkille ihanassa auringonpaisteessa!


Mom, I wish I had words to tell
How much you mean to me.
I am the person I am today,
Because you let me be.


Your unconditional love
Made me happy, strong, secure.
Your teaching and example
Made me confident, mature.



In all the world, there is no mother
Better than my own.
You're the best and wisest person, Mom
I have ever known. 


Iltapäivällä sit mentiin Essin vanhempien luo ennen ristiäisten alkua. Oli aivan ihana juhla :) Empä olis pari vuotta sitten uskonut että mun yhdestä parhaista kavereista tulee kahden pojan äiti näin nuorena! Mut oon niin onnellinen Essin puolesta <33


Rakas kummipoika <3
Kaunis pieni ihminen / Sä olet ainutlaatuinen / Mitä vastaan tuleekaan, toista sua ei milloinkaan <3
Tarjoilut oli niin hyvät!
18 vuotta ystävyyttä takana ja toivottavasti vielä monta edessä <3

Toivottavasti teillä kaikilla oli ihana äitienpäivä ja saitte nauttia laatuajasta äitinne kanssa! Äideillä on kyllä niin tärkee tehtävä :)

: Pilvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti