torstai 10. heinäkuuta 2014

Sydney

Heipäheii pitkästä aikaa! Liian kauan taas mennyt viime postauksesta. On ollut aika rankka viikko ja en oo jaksanut töitten jälkeen alkaa kirjotteleen ja lataileen kuvia. Tuntuu uskomattomalta, että oon ollut täällä jo melkein kolme viikkoa! Oon jokaisena viikonloppuna käynyt Sydneyn keskustassa: ekan kerran yksin, viime viikonloppuna Shelbyn kaa ja eilen näin suomalaista vaihtaria Veeraa

Ensimmäisen viikon sunnuntaina pääsin käymään Sydneyssä ekaa kertaa! Pääsin hostien kyydillä aika lähelle keskustaa, mutta piti vielä mennä junalla jonkin aikaa. Onneks selvisin ja löysin Oopperatalon ja Harbour Bridgen yhden kauppiaan huonoista ohjeista huolimatta (go right and left and left and right... thanks a lot haha)
Tää oli siis eka kerta kun pääsin keskustaan! Oli kyl erikoinen päivä, kun tapasin yhden aussijätkän. Se vaan ilmesty mun viereen ja alko jutteleen ja pyysi melkein heti facebookkia ja numeroo. En tiä seurasko se mua, koska hetken päästä se ilmesty taas ja hengailin sen kaa pari tuntia. Tiedän että aussijätkät on tosi itsevarmoja ja sosiaalisia mut tää olikin ihan omaa luokkaansa. Tais aatella musta aika paljon enemmän kun mä siitä, otti jossain kohtaa kädestä kiinni. Whataaaa justhan me tavattiin. Lisäs heti meistä faceen kuvan ja kaverit tietty heti kyselemessä "kuka toi oikein on? ootko löytänyt jo jonkun?" Hahaha vastaus: joku tuntematon, en oo. 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Viime viikonloppuna menin Shelbyn luo ja lähdettiin ajaan kohti Castlehilliä. Jätettiin auto parkkitaloon, pitkän etsinnän jälkeen löyty vapaita paikkoja! 

Tää auto oli niin coool, haluun tollasen!
Ootettiin bussia ja suunnattiin kohti keskustaa! 

Hienoin mäkkäri ikinä! Olispa Suomessakin tällasia :D
Käytiin Angel Placessa Shelbyn kaa ja oli kyl kaunis paikka! 
Päädyttiin Darling Harbouriin! Kaunis satama - tonne täytyy mennä uudestaan syömään tai jotain! 
Löydettiin tällanen paikka, missä oli tekolunta yms! Myöhemmin selvis et siellä oli Winter Festivalit. Tuntu hassulta - ihan kun olis ollut kotona jouluna vaikka kaikki olikin feikkiä! 
Kanada ja Suomi!
Yhtäkkiä aurinko hävis ja alko tuuleen kauheesti! Vaikutti siltä, et myrsky on tulossa ja lähdettiin äkkiä ettiin bussipysäkkiä! Hiekkaa vaan lenteli silmiin ja oli tosi kylmä :D Päästiin vihdoinkin bussiin ja lähdettiin Castlehilliin! Käytiin ostarilla muutamassa kaupassa ja löyty ihania juttuja! Sen jälkeen suunnattiin yhteen pubiin (missä oltiin edellisenäkin viikonloppuna). Toinen outo juttu tapahtu täällä: kun oltiin lähdössä huomasin että yks nainen tuijotti mua. Kävelin sen ohi ja se sano mulle "you're so goodlooking and beautiful" ja sit sano Shelbylle "isn't she hot". Ömmm olin vaan "thaanks". :O Aloin kyl miettiin mistä näitä ahdistelijoita oikein tulee :D Lähdettiin äkkiä pois - ei löydetty autoparkkia ja pelättiin et jäädään yöks ostoskeskukseen :D Onneks kuitenkin lopulta löydettiin auto eikä tarvinnut pystyttää telttaa sinne haha! 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Eilen host-äiti heitti mut Hornsbyn juna-asemalle ja lähdin taas kohti Sydneyä! Taisin mennä väärällä junalla, koska päätepysäkki oli Central ja sieltä oli vielä matkaa Oopperatalolle, missä mun oli tarkotus tavata Veera (Rotary-vaihtari). Ostin toisen junalipun ja menin junalla Circular Quayyn! Ei tarvinnut kauaa ootella kun Veeran juna saapu. Oli tosi ihana tavata ja puhua suomee jonkun kaa! 
Täällä on melkein kaikki uggit alennuksessa: maksaa alle satasen! Käytiin melkein kaikki liikkeet läpi, koska hinnat vaihteli. En kuitenkaan ostanut vielä, mutta ehkä myöhemmin! 
Käytiin mäkkärissä ostamassa takeawayt ja mentiin Oopperatalon lähelle istuskeleen ja nauttiin ilta-auringosta. 
Suomi-tytöt! Harmi että Veera lähtee takas Suomeen jo lauantaina :( 

Sydney on kyl ihana kaupunki ja täällä on niin paljon nähtävää! Ella saapuu vihdoinkin perjantaina ja oon niin innoissani!! <3 Emma tulee myös vähän myöhemmin! En malta oottaa et päästää tekeen kaikkee yhdessä :) Huomenna taas pitkä työpäivä edessä, mut onneks pääsen illalla rentoutuun Shelbyn hottubiin parin muun aupairin kaa jee! 

: Pilvi

2 kommenttia:

  1. voi ihana sydney ja sinä!! mäkin haluuuuun :D

    oot rukouksissa rakas <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sä oot ihana <3 tuu tänne!!! voi kiiitos rakas sisko <3

      Poista