perjantai 23. toukokuuta 2014

Because I'm happyyy

Ihanaa perjantaita kaikille! Kyllä nyt kelpaa: aurinko paistaa, yliopiston pääsykokeet on ohi, yo-juhliin viikko aikaa ja vähän yli kolme viikkoo jäljellä ausseihin 8) Kävin tänään aamulla kävelemässä auringonpaisteessa (huhhuh kun oli kuuma) ja sit aloin ottaan aurinkoo! Lämpomittari näytti aamulla yli 40°C - tosin aurinko porotti suoraan siihen mut silti uumama! Can't complain ;) 

Olin eilen Tampereella sosiaalityön pääsykokeissa. Lähdin aamu 7 junalla ja huomasin et yks tyttö luki samaa pääsykoekirjaa! Alettiin sit jutteleen rautatieasemalla ja mentiin syömään, minkä jälkeen lähettiin kampusta kohti! Oli ihanaa, ettei tarvinnut suunnistaa yksin yliopistolle (joo mulla on maailman paras suuntavaisto xD) ja sain myös paniikkiseuraa haha! 




Voi että Tampereen yliopisto on kaunis!! Enkä ees laittanut sitä vaihtoehdoks hakua tehdessä.. Menin tosiaan vaan koittaan, millaset pääsykokeet on (lukeminen oli semiheikkoo kirjotusten jälkeen) et sais vähän kokemusta! Onneks jaksoin sen pari tuntii ja selvisin hengissä :D Kokeen jälkeen lähettiin shoppaileen Koskariin! 

Tapasin vihdoin Ellan (http://ellainaus.blogspot.fi/), joka on kans tulossa Sydneyyn ja oli ihan huippuu :)) Huomas heti et tän tytön kaa tuun hyvin juttuun ja meillä oli niin hauskaa!! Ihan mieletöntä tutustua jo ennen kun lähetään Australiaan; ollaan niin samanlaisii! En malta oottaa et päästään yhdessä surffaan, shoppaileen, tutustuun Sydneyyn ja kierteleen aussilandiaa yhdessä wuhuu! 


Shoppailtiin ja käytiin Minetissä jätskillä; omnomnom oli niin hyvää ja seura mitä parhain 8) En löytänyt vielä kenkiä yo-juhliin, vähän tulee kiire!
tulevat aussitytöt :))

Ella lähti tankotanssitreeneihin ja mä pääsin isin kyydillä kotiin! Illan kruunas Kanadan murskaaminen, hyvä LEIJONATNyt täytyy mennä - lähdetään kohta Tampereelle kaverin läksiäisiin, kun se muuttaa kesällä Helsinkiin! Hellureiii xx

: Pilvi

2 kommenttia: