tiistai 16. joulukuuta 2014

Best time of the year

Hellouuu! En voi millään uskoo että jouluun on vähän yli viikko :o Mihin tää aika on kadonnut ja mistä sais joulufiilistä:( Joulu on aina ollut mulle vuoden parasta aikaa ja alotan joulufiilistelyn tosi aikasin (täälläkin tosin kuuntelin joululauluja jo syyskuussa :D) Jouluaattoon vaan kuuluu se pimeys, tunnelma, kynttilät, takkatuli, lastenohjelmat (mm joulupukin kuumalinja heh), jouluruoka ja tärkeimpänä tietenkin PERHE <3 En tiä miten selviän ilman mun sisaruksia ja vanhempia - tää on jo toinen joulu ilman niitä ja nyt tuntuu vielä vaikeemmalta.. Tänään oli taas kunnon koti-ikäväpäivä ja tuntu et tekisin mitä vaan et pääsisin kotiin nyt! Täällä on asiat tosi hyvin ja oon tosi innoissani että pääsen Jervis Bayhin Ellan kaa, mutta on vaan jotenkin niin tyhjä olo kun joulufiilistä ei saa repästyä mistään :'( 


Oon tajunnut myös miten erilaisena ihmiset kokee joulun! Mulle perhe on ollut aina tosi tärkee ja rakastan viettää aikaa mun rakkaiden kaa. Monella ei kuitenkaan oo kovin hyvät välit perheenjäsenten kaa ja on paljon yksinäisiä, joille joulu muistuttaa tyhjyydestä ja siitä mitä kaipaa elämäänsä. Oon tosi kiitollinen että saan viettää joulun Ellan kaa eikä tarvi olla yksin! Mulle perinteet on vaan niin tärkeitä ja tänä vuonna kaikki tulee oleen niin erilaista :( Jokatapauksessa aattelin laittaa tähän alle Mandisan ihanan ja koskettavan joulubiisin sanat, käykää kuuntelemassa! Täytyy aina välillä muistuttaa itseensä mistä jouluna on todella kyseessä eikä mennä mukaan kaikkeen hössötykseen ja turhamaisuuteen (vaikka oonkin aivan liian materialisti..) 


"Somebody's Angel"

They say this is the best time of the year
And for most of us that's probably how it feels
But what about the ones left alone
And all the people hurting,
Looking for a glimpse of hope

We could be that shining light
To show the heart of Christmas time
People need love
And we all are able
So take some time and start today
To give some joy and hope away
'Cause you might be
You might be
Somebody's angel

We run and run
We fill our schedules up
The gifts, the rush
Consume us all so much
Salvation army Santa's ringing his bell
Giving us a little reminder
There's a world that needs our help

We could be that shining light
To show the heart of Christmas time
People need love
And we all are able
So take some time and start today
To give some joy and hope away
'Cause you might be
You might be
Somebody's angel

This Christmas
Don't miss it
The chance to love someone right where they are
Don't miss it
Don't miss it


Tässä näkyy vähän suomi -ja aussijoulun eroja :D Tulee oleen aika kokemus tänä vuonna beachillä! Katselin äsken mitä Australiassa syödään jouluna ja siellä luki mm. kinkku!! Oioiii toivottavasti päästään jouluna jonnekin kivaan paikkaan syömään! Kertokaas jos tiedätte enemmän aussien jouluruuista yms muista perinteistä! 


PItäis vielä ehtiä jouluostoksille ja lähetellä kortteja (oon hyvin ajoissa taas xD)! Voisin kattoo loppuun yhden joululeffan (Christmas Belle) minkä alotin viime viikolla :'D Heippaa!!

: Pilvi

2 kommenttia:

  1. voi rakas ♥♥ mekin kaivataan sua♥♥

    Toivottavasti teillä on siellä Ellan kans kuitenkin mahtava, vaikkakin erilainen joulu!

    Aivan ihana laulu ja ennenkaikkea ihanat sanat! Osaispa auttaa paremmin niitä, jotka tarvii apua :(

    Haleja sinne ♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ettäää ♥♥ Olisimpa siellä teidän kaa! Ens jouluna sit taas ♥ Mäkin todella toivon sitä! Jervis Bayhyn on luvattu aika huonoa säätä, toivottavasti ennusteet muuttuu! No niin on, aivan ihana :') Sepä se - ei oo kyl kovin helppoo :( haleja ja pusuja ihana ♥♥♥

      Poista