maanantai 24. marraskuuta 2014

Surfing!!

Lauantaina päästiin vihdoinkin surffaamaan (oon ollut täällä jo yli 5kk ja nyt vasta mentiin)! Lähdettiin tyttöjen kaa junalla kohti Cronullaa, josta Katri nappas meidät autolla kyytiin! Suunnattiin Wanda Beachille ja toivottiin että päästään surffitunnille - ei meinaan oltu saatu varattua vielä tuntia. Onneks me mahduttiin ryhmään! 

surffitytöt tässä 8)

Eka harjoteltiin rannalla tekniikkaa (melottiin kuivalla maalla ja hypättiin seisoon laudan päälle) ja kuunneltiin coacheja kun ne selitti kaikkee. Meillä oli kyl tyttöjen kaa niin hauskaa ihan rannallakin :D 
merenneitomimmit <3

Sit lähdettiin mereen ja melottiin syvemmälle. Jossain kohtaa kuitenkin palattiin takas rantaan ja vaihdettiin paikkaa, koska ei ollut tarpeeks hyviä aaltoja. Toisessa kohdassa aallot oli puolestaan järjettömän suuria eikä surffaamisesta oikein tullut mitään, koska ei päästy ekojen aaltojen läpi rannasta eteenpäin. Jossain kohtaa Katri alko kiljuun APUA!!! ja pelästyin ihan järjettömästi - tais mielessä käydä et siellä on hai (pelkään haita ihan kuollakseni) mut sitä oli pistänyt monta meduusaa ja se sattu kuulemma ihan kamalasti :ss Päästiin onneks aika nopeesti rantavalvojien luo ja Katri sai apua! Sen jälkeen meni kyllä into koko hommaan kun aaltojen läpi ei päässyt mitenkään, aina vaan paiskautu takas rantaan ja vielä noi meduusat kaiken lisäks. Siinä kohtaa tuntu että 60$ meni ihan hukkaan, kun istuskelin vaan laudan päällä rannalla mut samalla tuntu turhalta edes yrittää mennä veteen kun aallot oli ihan mahdottomia. Onneks ihan lopuks vielä mentiin koittaan yksin opettajan kaa ja onnistuin molemmilla kerroilla jee!! Ilmeisesti kahden vuoden takaiset surffitunnit Etelä-Afrikassa oli jäänyt jotenkin mieleen kun vikalla kerralla pääsin kunnolla seisoon ja liu'uin hetken hehhe :D 
Onneks meille jäi kaiken kaikkiaan ihan hyvä fiilis vaikkei päästykään kunnolla surffaileen! Otettiin vielä kuvia lopuks, hyviä muistoja 8)
brittipojat halus kuviin mukaan :DD

tyttöseeet <3
Saa nähdä millon taas päästään seuraavan kerran surffaileen! Toivotaan että tulis paremmat aallot ens kerralla ja meduusat pysyis poissa!!

 : Pilvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti